Thursday, December 23, 2010

# buat isi fail


Nie pulak untuk kawan maya kak ina.

# Kalau dah bebudak :)

bag nie kakak eliza yang punya tau..:)
Nie pulak untuk adiknya. Tak nak beralah...nak sama fabrik. Kak ina 'on' aja.
Kali nie kak ina buat sling bag yg talinya boleh di laraskan...





Monday, December 20, 2010

# macam tak percaya !!!!


Punyalah lama baju nie nak siap sebab dahulukan tempahan orang dahulu. Biasalah baju sendiri.. Sekuntum demi sekuntum kak ina jahit..tak kira berapa lama..hehehe....kadang2 sehari 2 kuntum. kadang2 sehari sekuntum dan kadang2 sehari tak ada kuntum..hehehehe..

akhirnya siap jugak bunga labuci nie..inspirasi dari e toturial cheq sue dgn harga cuma rm10 aja :). thanks cheq sue


Thursday, December 16, 2010

# Giveaway!!! kat mjbannister.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html



Mak aiii!!!!!...banyaknya hadiah nak di buat give nie!!!!... giler tak nak???? ( mmg giler la sapa yang tak nak kan??? hehehehe ) termasuk kak ina..kalau tak nak mmg giler...

so disebabkan tak nak giler, kak ina nak join jugak!. Moral of the story...kena join this giveaway kalau tak nak giler..( gurau2 aja ya )

jom...ramai2 hantar penyertaan.. Klik jer kat sini untuk join :) atau klik kat http bawah nie ...


hadiah2nya...seperti