Tuesday, March 22, 2011

# Love Bag to Nora ...

Bag cinta ini buat adik ipar kak na..lama dia tunggu bag ini...biasalah kalau dgn kak na bag yg di tempah makan masa untuk dimiliki..maklum...malas banyak dari rajin kak na nie :))










# sinar pagi





Bag ini buat orang johor lagi :)

harganya?...murah sih...rm70 aja




Saturday, March 19, 2011

Honey Sue bag

Bag ini buat sahabat maya ku - honey Sue ..
jika berminat boleh saja menempah..

rm65 sahaja. besarnya

15 x 16 x 4








Wednesday, March 9, 2011

# crumble class :)




Dah lama mengidam nak belajar manik crumble nie..baru hari ini hajat tertunai...tq my sweet teacher...fea!!!




Thursday, March 3, 2011

# Rose Putih.. penangan HKK !!


Saja tunjuk sikit jer...nanti dah jadi bag baru kak ina upload keseluruhan design nie ya. Sebenarnya, kak ina dapat ilham bunga nie selepas berkunjung ke hari kraf kebangsaan hari tu. Cuba lihat pada Y stich yang menindan daun kering tu...haaa..kat situlah ilham yang diadaptasi ke atas paten nie....

tenung jangan tak tenung..hahaha...macam besar sangat idea tu ek???...:))


# Akibat cuba-cuba !!!


Nie bukan nak menderhaka dengan guru tapi akibat keinginan yang meluap-luap nak cuba dek kerana teruja melihat bunga riben pn ann jadi kak na ambil riben dan mula melipat.tapi...
taklah secanggih bunga pn ann tapi bolehlah kan....:))


pada sesiapa yang nak tengok bunga indah yang benar benar indah dari sifu saya..sila lah ke sini